Natuurcoaching

Je leven leuker maken en gelukkiger worden zijn twee doelen van het volgen van een coachingsprogramma. Coaching is een onderzoek naar jezelf waarin je het onbewuste naar boven haalt en daar bewust van te worden. Het doel hiervan is om je leven op een positieve manier te veranderen en daardoor wordt je leven leuker! Tijdens ons leven sluipen er gedrags- en gedachtepatronen bij ons in die erg bepalend worden voor hoe wij in het leven staan en hoe we ons leven ervaren. Hier staan we vaak niet bij stil en daardoor blijven we vast zitten in situaties die ons leven alles behalve leuker maken. 

Misschien herken je je in onderstaande scenario’s: 

  • Je hebt het altijd maar druk en wilt graag tijd voor jezelf vrijmaken maar dat lukt niet
  • Je bent snel gestrest en/of prikkelbaar en hebt een kort lontje
  • Je eigen behoeftes of wensen voel je niet meer zo goed
  • Je staat altijd voor anderen klaar en cijfert jezelf hierdoor weg
  • Je voelt lichamelijke klachten die geen medische verklaring hebben

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijke scenario’s die er op kunnen wijzen dat je baat kunt hebben bij coaching, maar ‘you get the point’. Herken je je in één of meerdere van bovenstaande scenario’s of ervaar je andere situaties of gevoelens die het onderzoeken waard zijn? Dan kan dat er op wijzen dat een coachingstraject geschikt voor jou is.

Als natuurcoach ga ik samen met jou op onderzoek uit om te achterhalen wat jouw geluk in de weg staat. Daarbij gebruiken we de natuur om ons heen en allerlei mooie methodes uit de natuurcoaching die aansluiten bij jou en jouw situatie/coachvraag. De coachingssessies vinden dus altijd buiten, in de natuur, plaats. 

    Heb je vragen of wil je graag ontdekken wat ik voor je kan betekenen? Vul dan gerust het contactformulier in.