Over mij

Hoi! Ik ben Daniella. 44 jaar oud en een geboren en getogen rotterdammert. In 2013 ontmoette ik de liefde van mijn leven en ben ik verhuisd naar het prachtige Haarlem. Daar wonen we samen met onze hond Kyra.

Mijn leven was altijd behoorlijk druk. Elk moment van rust vulde ik weer met iets anders en ik nam nooit de tijd om echt te vertragen. Laat staan helemaal stil te staan. Ik begon een patroon te ontdekken. Ik werd vaak chagrijnig wakker van de wekker en ik had vaak geen zin om aan mijn (werk)dag te beginnen. Ik dacht dat dit een heel normaal gevoel was. Niemand heeft toch écht zin om te werken? 

In 2016 rondde ik mijn masteropleiding Bedrijfskunde af en toen begon dat gevoel, “is dit nou echt wat ik wil?”, steeds meer aan mij te knagen. In die periode besloot ik yogalessen te gaan volgen zodat ik, naar mijn idee, iets meer in balans kon komen. Ik merkte dat de yogalessen mij ontzettend hielpen om weer dichterbij mezelf te komen. Dit was een gevoel dat ik graag wilde doorgeven. 

Ik begon aan de yoga docentenopleiding om zelf een laag dieper te komen, maar ik wilde ook meer over de achtergrond van Yoga leren. Dit was echt de eerste stap op het pad van zelfontwikkeling dat zich voor mij ontvouwde. Na de YTT (Yoga Teacher Training) begon ik les te geven zodat ik mijn positieve ervaringen over kon brengen aan anderen. 

Tijdens mijn reis naar binnen, stuitte ik op een boek over Shinrin Yoku (Japans Bosbaden). Aangezien ik me altijd heel goed voelde in de natuur, trok dit onderwerp direct mijn aandacht. Eerst ben ik zelf allerlei oefeningen gaan doen in de natuur en omdat dit mijn gemoedstoestand zoveel goeds bracht, je voelt ‘m al aankomen, besloot ik een tweejarige opleiding tot Shinrin Yoku gids te volgen. Dankzij de natuur ben ik steeds meer losgekomen van mijn gedachten en leerde ik pas écht in het moment aanwezig te zijn. De natuur is zo rijk en er zijn zoveel manieren om met de natuur te verbinden dat er altijd wel ééntje is die bij je past.

Energiewerk onder andere Reiki en Pranic Healing kwamen in 2019 op mijn pad. Ik was altijd een beetje sceptisch betreffende healings en vroeg me af of dat echt werkt. En zo ja, hoe werkt dat dan? Ondanks mijn vooroordelen voelde ik toch dat het me aantrok en ik besloot alles wat ik dacht te weten over healing opzij te zetten. De resultaten waren (en zijn) echt verbluffend! Ik ben zo blij dat ik mijn hart durfde te volgen en mijn hoofd niet de overhand gaf. 

Ook mijn affiniteit met het één op één werken met mensen werd hierdoor weer gevoed (mijn carrière is ooit in de hulpverlening begonnen). Maar nu met alle kennis en de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn eigen reis naar binnen. En zo kwam Zenergy for You tot leven. Ik hoop dat ik jou mag inspireren op jouw reis en je te begeleiden op het pad naar je innerlijke zelf. 

Liefs Daniella